Nyhetsarkiv

På den här sidan kan du söka fram äldre nyheter. Välj ämne, typ av nyhet eller skriv in ett eget sökord för att filtrera fram nyheter.

View expanded
View compact
Gunilla Lööf, anknuten till Institutionen för Lärande, Informatik, Management och Etik (LIME), brinner för kliniskt implementering av forskningsresultat och hoppas på ett utökat samarbete mellan klinik och akademi. Nu uppmärksammas hennes projekt Narkoswebben i The Lancet.
Nyheter
Under de två mest intensiva månaderna av konstaterad samhällsmitta i Stockholmsregionen av SARS-CoV-2 kan vi rapportera en mycket låg sjuklighet hos barn i covid-19, trots öppna för- och grundskolor.
Nyheter
För att sjösätta projektet ”Refugees’ Health Integration – ReHIN”, ordnades den 5 november en kick-off på Karolinska Institutet för representanter från ideella organisationer, beslutsfattare, statliga organisationer och forskare inom området.
Nyheter
Stanford Medicine X har lanserat en online-kurs genom Stanford online och med vägledning av medarbetare från Stanford University.
KW
KI webbförvaltning