Nyhetsarkiv

På den här sidan kan du söka fram äldre nyheter. Välj ämne, typ av nyhet eller skriv in ett eget sökord för att filtrera fram nyheter.

View expanded
View compact
Universitetsdirektör Katarina Bjelke önskar all personal inom verksamhetsstödet en riktigt härlig sommar.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
Universitetsförvaltningen
Som statlig myndighet är KI enligt förordning (2009:907) om miljöledning i statliga myndigheter skyldiga att ha ett miljöledningssystem. I miljöledningssystemet finns det krav på att interna miljörevisioner ska genomföras varje år.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
Under mars och april skickas undersökningen ut. Missa inte möjligheten att förmedla din upplevelse kring arbetsmiljö, engagemang och organisation på din institution och på KI som helhet.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
I mars och april är det dags för en ny medarbetarundersökning på KI som ger möjlighet att förmedla upplevelsen kring arbetsmiljö, engagemang och organisation på din institution och på KI som helhet.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
CLINTEC
En ny kunskapssammanställning från Myndigheten för arbetsmiljökunskap visar hur villkoren för distansarbete från hemmet sett ut under den pågående pandemin.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
Kursen tar upp såväl processen på KI som de olika delarna av "Medarbetarsamtal 1" och ger dig praktiska verktyg utifrån din roll som chef.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
Vi gratulerar professor Anders Franco-Cereceda som har fått förlängt prefektuppdrag vid institutionen för molekylär medicin och kirurgi.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
Molekylär medicin och kirurgi
Vi frågade tre chefer på Biobanken om hur de tar med sig sina lärdomar från förra årets omställning inför återgången till campus.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
Vi frågade administrativ chef och HR-chef på Institutionen för odontologi och Universitetstandvården om vilka möjligheter och utmaningar de ser med ett flexibelt arbetssätt.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
Hallå där, Birgitta Lönnerberg, IT-specialist på KI, som utbildar i Teams och Office 365.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
Mats Engelbrektson, HR-direktör och Torkel Falkenberg, forskare och ordförande Saco-S, delar med sig av sina tankar om ett flexibelt arbetssätt.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
Här delar prorektor Anders Gustafsson sina tankar om ledarskap och arbetssätt utifrån sina lärdomar från pandemin.
Nyheter
Målgrupp: Medarbetare
Vi gratulerar Anders Ahlsson, docent och överläkare, som nyligen utsetts till hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Stockholm. Anders Ahlsson tillträder posten den 1 oktober 2021 då han ersätter Johan Bratt som varit tillförordnad sedan mars i år då den tidigare hälso- och sjukvårdsdirektören Björn Eriksson blev generaldirektör för Läkemedelsverket.
Nyheter
Allt fler företag börjar planera för återgång till sina arbetsplatser efter en lång tid av distansarbete. Att gå tillbaka till så som det var innan pandemin, där kontoren var företagens centrum för det dagliga arbetet, är det få som känner sig sugna på. Istället är det den hybrida arbetsplatsen som på långt sikt ser ut att bli det nya normala. Läs vad Irene Jensen vid Institutet för miljömedicin, Karolinska Institutet, säger om framtidens arbetsplats i en intervju med Previa.

Nyheter
Karl Ekwall, Institutionen för biovetenskaper och näringslära (BioNut), är en av de nyinvalda ledamöterna i KIs Fakultetsråd. De nya ledamöternas mandatperiod sträcker sig från 1 januari 2021 och fram till 31 december 2023.
Nyheter
KW
KI webbförvaltning
2022-06-08