Nyhetsarkiv

På den här sidan kan du söka fram äldre nyheter. Välj ämne, typ av nyhet eller skriv in ett eget sökord för att filtrera fram nyheter.

View expanded
View compact
Sommarkurs inom ramen för samarbetet NeurotechEU - ett Europauniversitet där KI ingår.
Målgrupp: Medarbetare
Ett virtuellt heldagsmöte samlade 300 deltagare och forskare inom neurovetenskap från hela Europa för att reflektera över vad man uppnått hittills och framtida planer för Europauniversitetet NeurotechEU, en allians av åtta europeiska universitet inklusive Karolinska Institutet.
Nyheter
Ledande personer från de deltagande universiteten i NeurotechEU, the European University of Brain and Technology, samlades nyligen för ett fysiskt möte i Bonn. Under mötet, som var det första sedan lanseringen, diskuterade rektorer och alliansens styrelse planer för utvidgning av alliansen och hur samarbetet kan utvecklas.
Målgrupp: Medarbetare
On behalf of NeurotechEU, the Student Council is pleased to invite you to participate in the Summit 2021 pre-selection event on October 23, 2021.
KW
KI webbförvaltning