Nyhetsarkiv

På den här sidan kan du söka fram äldre nyheter. Välj ämne, typ av nyhet eller skriv in ett eget sökord för att filtrera fram nyheter.

View expanded
View compact
Den 30 juli, kan du få chansen att presentera ditt doktorandprojekt online tillsammans med deltagare från de sju universitet som ingår i - NeurotechEU - The European University of Brain and Technology. Bidrag ska skickas in senast 14 juli.
Målgrupp: Medarbetare
Värd för sommarskolan är Donders Institute, Radboud Universitet Nijmegen i Nederländerna. Sommarskolan anordnas i samarbete med EU-projekt som European School of Network Neuroscience (euSNN), iNavigate, HBP och The European University of Brain and Technology - NeurotechEU, som KI är partner i.
Målgrupp: Medarbetare
Sommarkurs inom ramen för samarbetet NeurotechEU - ett Europauniversitet där KI ingår.
Målgrupp: Medarbetare
Ett virtuellt heldagsmöte samlade 300 deltagare och forskare inom neurovetenskap från hela Europa för att reflektera över vad man uppnått hittills och framtida planer för Europauniversitetet NeurotechEU, en allians av åtta europeiska universitet inklusive Karolinska Institutet.
KW
KI webbförvaltning