Nyhetsarkiv

På den här sidan kan du söka fram äldre nyheter. Välj ämne, typ av nyhet eller skriv in ett eget sökord för att filtrera fram nyheter.

View expanded
View compact
EU-kommissionen har möjliggjort för de lärosäten som har tilldelats mobilitetsmedel från Erasmus för sina egna studenter, att i stället använda dem för inresande studenter från Ukraina.
Målgrupp: Medarbetare
KI:s nomineringsförsamling har utsett kandidater inför valet av nya vicerektorer. Valet avser uppdrag som vicerektorer för de respektive kommittéerna för utbildning på grundnivå och avancerad nivå, utbildning på forskarnivå och forskning.
Målgrupp: Medarbetare
Fellows In Equal Career Development (FIELD) – One KI with equal opportunities through fellow- and mentorship.
Målgrupp: Medarbetare
Under våren har yngre forskare vid KI bjudits in till att ansöka om att bli medlemmar i KI Research Incubator. Nu så har äntligen den första årskullen medlemmar, så kallade KIRI-Fellows, fastställts.
Ansök om resebidrag senast den 20 april kl. 14.00
Målgrupp: Medarbetare
Processen för att genomföra de akademiska valen 2022 har nu påbörjats. Du som är medarbetare eller student vid KI har fr.om. 2022-03-28 möjlighet att nominera lämpliga kandidater till uppdragen som vicerektor vid KI.
Medicin, Huddinge
Nu lanseras nya satsningar för att stärka Karolinska Institutets utveckling som ett universitet med banbrytande forskning. Flera av satsningarna riktas till yngre medarbetare inklusive KI Research Incubator, KIRI, som blir en virtuell mötesplats för tvärvetenskapliga samarbeten. Ytterligare två satsningar befinner sig i planeringsstadiet – ett mentors- och coachningsprogram och ett nytt nätverk för att stärka kvinnliga forskares och lärares meriteringsmöjligheter.
Nyheter
Professor Birgitta Henriques Normark lämnar uppdraget som vicerektor för forskning och ordförande för kommittén för forskning den 31 januari 2022. Hon efterträds av professor Martin Bergö.
Målgrupp: Medarbetare
Medicinsk epidemiologi och biostatistik, Biovetenskaper och näringslära
KW
KI webbförvaltning