Nyhetsarkiv

På den här sidan kan du söka fram äldre nyheter. Välj ämne, typ av nyhet eller skriv in ett eget sökord för att filtrera fram nyheter.

View expanded
View compact
Ledningsgruppen KI-Region Stockholm har det övergripande ansvaret för hur samverkan mellan Region Stockholm och KI organiseras och genomförs.
Målgrupp: Medarbetare
Är du intresserad av att bidra till att utveckla KI:s övergripande samarbeten med lärosäten i Japan samt att representera KI i styrgruppen för det strategiska partnerskapet mellan Stockholm trio (KI, SU och KTH) och the University of Tokyo?
Målgrupp: Medarbetare
Nu öppnar en ny omgång av FIELD-programmet (Fellows In Gender Equal Career Development) som pågår från februari till oktober 2024 och erbjuder mentorskap och seminarier.
Målgrupp: Medarbetare
Disputationskommittén utser betygsnämndsledamöter, opponent samt tid och plats för disputationen samt att sökande uppfyller de formella kraven för att lägga fram en avhandling vid KI.
Målgrupp: Medarbetare
Fakultetsnämnden välkomnar intresseanmälningar för uppdrag som ordförande, vice ordförande och upp till fem övriga ledamöter i docenturnämnden. Docenturnämnden beslutar i ärenden avseende docenturansökningar samt om anvisningar för antagning av docenter utifrån fastställda föreskrifter.
Målgrupp: Medarbetare
KI:s fakultetsnämnd välkomnar nu intresseanmälningar för uppdrag som ordförande, vice ordförande och två övriga ledamöter i rekryteringsnämnden.
Målgrupp: Medarbetare
Den 18-20 maj 2022 hade vi äran att stå värdar för den årliga StratNeuro-retreaten på Runö i Åkersberga. Årets upplaga var speciell eftersom många av oss hade sett fram emot att få träffas igen. Arrangörerna hade lagt ner extra mycket och hårt arbete för att göra detta möte produktivt och minnesvärt.
Nyheter
Flera uppmärksammade fall av hot, trakasserier och fängslade forskare har tydligt visat att den akademiska friheten är satt under stark press. I maj hölls seminariet ”Academic freedom and international collaboration in a turbulent world” vid KI som blixtbelyste situationen i världen.
KI webbförvaltning
2023-06-09