KI-kalendern

På den här sidan kan du söka fram och prenumerera på kalenderhändelser. Välj tidsperiod, ämne, plats eller typ av event, eller skriv in ett eget sökord för att filtrera fram och prenumerera på kalenderhändelser.

-

till
Folkhälsomyndigheten, Nobels väg 18, Solna. Seminariet sänds även digitalt.
Annan
Varje år i samband med den internationella suicidpreventiva dagen anordnas ett seminarium som på olika sätt berör arbetet med att förhindra självmord. I år är fokus på stöd till efterlevande. Arrangörer är Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen och NASP, tillsammans med SPES, Mind, SPIV och Suicide…
Föreläsningar och seminarier
NASP

-

till
Jan-Åke Gustafssonsalen, Neo, Blickagången 16
Campus Flemingsberg
För att stärka och främja translationellt forskningssamarbete mellan grundforskning och klinisk forskning arrangerar vi gemensamt en konferens vid Campus Flemingsberg.
Konferenser och symposier
Laboratoriemedicin, Klinisk vetenskap, intervention och teknik, Universitetstandvården, Biovetenskaper och näringslära, Klinisk forskning och utbildning, Södersjukhuset, Medicin, Huddinge, Neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle, Odontologi

-

till
Akademiskt centrum för äldretandvård, Mariebergsgatan 22B, Stockholm
Annan
Årets konferens inriktar sig på temat "Protetik på den äldre sköra patienten – möjligheter och utmaningar". ACT-konferensen ger kunskap och inspiration att ta hem. Den ger också möjlighet att träffa kollegor och bygga nätverk.
Konferenser och symposier
Universitetstandvården, Odontologi
KW
KI webbförvaltning
2022-06-08