Publicerad: 2022-09-09 15:43 | Uppdaterad: 2022-09-27 08:49

Studenter sökes till fokusgrupp

Fem studenter sitter runt ett bord och samtalar och antecknar på papper och post-its
Studenter på KI. Foto: Liza Simonsson

Är du student på termin 1, 2 eller 3 och vill hjälpa oss förbättra introduktionen för nya studenter på KI? Då ska du läsa vidare!

Vi söker studenter som för närvarande studerar sina första terminer på KI och är intresserade av att delta i en fokusgrupp. Målet med fokusgruppen är att skapa en bättre förståelse för de olika funderingar som finns hos nya studenter för att på så sätt kunna anpassa framtida introduktioner efter studenternas behov. Under fokusgruppen kommer vi genom frågor och diskussion att be dig att dela med dig av dina erfarenheter av studiestarten på KI.  

Info om fokusgruppen  

Vi kommer genomföra fokusgruppen vid två tillfällen och du som student deltar på ett av dessa. Vi söker studenter på KI:s nybörjarprogram som läser termin 1, 2 eller 3. Grupperna kommer hållas på svenska.  

Fokusgrupp 1  

Torsdag 29 september kl. 16:30 – 18:00

Var? Campus Solna, Berzeliuslaboratoriet, Berzelius väg, ingång 3, 7 eller 9. 

Fokusgruppstillfälle 1 är nu fullsatt.

Fokusgrupp 2 

Torsdag 6 oktober kl. 16:30 – 18:00

Var? Campus Solna, Berzeliuslaboratoriet, Berzelius väg, ingång 3, 7 eller 9. 

Ersättning  

Förutom att du bidrar till att förbättra introduktionen för framtida studenter så bjuder vi på fika under fokusgruppen och efter deltagande får alla varsin biobiljett!  

Anmälan 

Skicka din intresseanmälan till ki-student@ki.se med information om vilket program/kurs och termin du studerar, samt en kort beskrivning om varför du vill delta i fokusgruppen. Specificera också om du är tillgänglig båda datumen eller bara ett.  

Skicka din anmälan senast den 27 september.