Publicerad: 2022-04-21 16:13 | Uppdaterad: 2022-05-12 14:21

Vill du sitta i studentpanelen under KI:s välkomstceremonin för nya studenter?

Fem glada studenter på scenen
Backstage välkomstceremoni ht21 Foto: Private

Vi söker studenter som vill dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper om hur det är att vara student vid KI till nya studenter på välkomstceremonin den 2 september.

Den 2 september kl 13:30 arrangerar KI en välkomstceremoni för alla nya studenter som börjar i höst. Välkomstceremonin hålls i Erling Perssonsalen i Aula Medica i Solna. Ett populärt inslag under ceremonin är studentpanelen som delar med sig av sina egna erfarenheter och kunskaper om hur livet som student på KI är. Det kan vara alltifrån att diskutera vilket som är bästa lunchställe på campus eller plugg-tips. Du kommer få frågor innan som du kan förbereda svar på. 

Du bör känna dig bekväm med att tala inför publik. Genrep av ceremonin kommer att ske under sen eftermiddag den 1 september och det är viktigt att du kan medverka både den 1 och 2 september. Vi uppskattar att arbetet totalt tar 6 timmar. 

Du får:

  • 150 kr/h
  • Möjlighet att lära känna studenter från andra program än ditt egna
  • En bra merit på ditt CV

Skicka ditt CV och ansökan till ki-student@ki.se senast den 1 juni där du berättar vem du är, vad du studerar och hur ditt liv som student ser ut (intressen, kåraktiviteter eller andra engagemang). Rekryteringen sker löpandes och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta ki-student@ki.se