Publicerad: 2022-04-28 09:24 | Uppdaterad: 2022-04-28 14:56

Vårens webbinarier inom pedagogik

I vår finns flera webbinarier med möjlighet till inspiration och diskussion kring pedagogiska frågor. Områden som tas upp är bland annat utveckling av VIL, att använda "universal design" i din Canvas-kurs eller hur du bygger din pedagogiska meriteringsportfölj.

En bild som visar tre händer som delar på en pizza
Foto: Getty Images.

Webbinarserien "Bites of learning" ordnas av Enheten för Undervisning och lärande (UoL) i form av korta lunchworkshops för dig som vill utbyta erfarenheter, inspireras och samtala kring pedagogiska frågor.

Tillfällena hålls digitalt och ofta på engelska, men språket anpassas beroende på deltagarna. Du kan självklart ställa frågor på det språk du är mest bekväm med.

Vårens webbinarier

Fler tillfällen planeras till hösten.

Du kan också se alla tillfällen i kalendern med kurser och webbinarier inom pedagogik eller i kalendern på Undervisning och lärande. Lägg gärna in kommande tillfällen i din egen kalender! 

Ingen anmälan

Ingen föranmälan behövs, länk för drop in finns i respektive kalenderaktivitet.  

Om UoL

Enheten för Undervisning och lärande (UoL) erbjuder pedagogisk expertis och mötesplatser för pedagogisk dialog, både vid utbildning på campus och vid verksamhetsintegrerat lärande, för dig som är involverad i utbildning på KI .

Har du önskemål om teman att ta upp? Kontakta oss! 

Teresa Sörö

Pedagogisk utvecklare

Andrew Maunder

IKT-pedagog