Publicerad: 2021-04-13 16:21 | Uppdaterad: 2021-05-21 14:39

Var med på Nobel Calling Stockholm 2021

Samtal mellan Gunilla Karlsson Hedestam och Cecilia Odlind sittandes i fåtöljer under Nobel Calling Stockholm 2020.
Frukostsamtal mellan Gunilla Karlsson Hedestam och Cecilia Odlind under Nobel Calling Stockholm 2020. Foto: Johanna Bylund

Arrangerar du ett evenemang mellan den 4–11 oktober och vill marknadsföras som en del av Nobel Calling Stockholm? Nobel Calling Stockholm bjuder på inspirerande event och lärorika möten i kunskapens anda.

Den 4–11 oktober sätter tillkännagivandena av nobelpriserna världens fokus på Stockholm. I samband med det vill Nobel Prize Museum bjuda stockholmarna på kunskap och vetenskap genom inspirerande event och lärorika möten under namnet Nobel Calling Stockholm.

Arrangerar du ett evenemang mellan den 4–11 oktober och vill marknadsföras som en del av Nobel Calling Stockholm? Anmäl intresse via e-post till Johanna Bylund senast den 31 maj, projektledare för KI:s medverkan i Nobel Calling Stockholm.

Att vara en del av Nobel Calling Stockholm innebär marknadsföring och synlighet på museets webbsida över evenemang den veckan, samt marknadsföring via Stockholm Stad.

Nobel Calling Stockholm arrangeras av Nobel Prize Museum, i samarbete med bland andra Karolinska Institutet.

Krav på evenemanget

Evenemanget behöver vara öppet för och riktat till allmänheten och knyta an till något Nobel Prize Museums huvudteman:

  • Upptäckter som förändrat världen
  • Kreativitet
  • Vetenskapens förmåga att hantera dagens utmaningar
  • Nobelprisets ämnesområden: fysik, kemi, medicin, litteratur, fred och ekonomi eller till insatser som har belönats med Nobelpris.