Internt möte Välkommen till att vara medskapare i Karolinska Institutets pedagogiska plan!

2021-04-19 15:00 - 16:30 Add to iCal
Online

Har du idéer om hur KI kan utvecklas pedagogiskt? Har du eller önskar du utforska nya sätt att tänka kring lärande och utbildning? Vi söker dig som student som kan tänka dig att vara med och bygga KI för framtiden!

I enlighet med strategi ska KI 2030 vara ett universitet som präglas av pedagogiskt nytänkande och som utforskar nya lärande- och arbetsformer. För att uppnå detta mål har KU och KFU givit Enheten for undervisning och lärande i uppdrag att ta fram en pedagogisk plan.

Carl Savage, Teresa Sörö och Maria Watter har bildat projektteam och vi ser att arbetet med att formulera ett gemensamt avstamp om lärande på KI som ett otroligt viktigt arbete där styrkan i vad vi skapar bäst  kommer genom att vi skapar det tillsammans med olika intressenter. Där har ni studenter en nyckelroll!

Därför efterlyser vi en stark studentrepresentation, både i projektet (genom MF) och denna workshop.

Har du övriga frågor får du gärna kontakta Carl Savage eller Teresa Sörö via epost eller teams

Anmäl dig till workshopen genom att fylla i nedanstående formulär

Teresa Sörö Pedagogisk utvecklare