Publicerad: 2021-12-14 13:54 | Uppdaterad: 2021-12-14 13:58

Välkommen Jenna Almosawi - MedH:s nya HR-partner

Välkommen Jenna Almosawi, vår nya HR-partner! Jenna går parallellt med Anna Heinerö från den 13 december, men kommer i januari 2022 att ta över efter Anna som då går på föräldraledighet.

Fotografi av mörkhårig kvinna utomhus,
Jenna Almosawi, HR-partner vid MedH. Foto: Amalia Kewenter

Vad ser du mest fram emot med din nya tjänst?

Då jag tidigare arbetat mycket med bemanning och väldigt specifika frågor, ser jag nu fram emot att få jobba mer brett med HR här på MedH. Jag uppskattar omväxling, och det verkar som att tjänsten kommer innefatta varierade arbetsuppgifter. Jag har ingen tidigare erfarenhet av forskning och medicinområdet, så det blir spännande!

Vilka är dina huvudsakliga uppgifter som HR-partner?

Det är mycket som är nytt för mig just nu som jag håller på att sätta mig in i. Men i huvudsak kommer jag att ta över Annas arbetsuppgifter. Det blir breda frågor, en del kompetensbaserad rekrytering och chefsstöd bland annat.

Var har du jobbat tidigare?

Jag kommer senast från bemanningsbranschen, där jag jobbat mycket med rekrytering, bemanning och fackliga förhandlingar. Jag har även tidigare erfarenhet från myndighet då jag arbetat på Skolverket som HR-administratör.

Vad gillar du att göra när du inte jobbar på KI?

När jag inte jobbar, pluggar jag en del, jag tar nämligen min Master i pedagogik vid Personalvetarprogrammet vid Stockholms universitet. Men tro det eller ej, så har jag faktiskt en del fritid också! Då gillar jag att läsa, framförallt böcker om psykologi och mänskligt beteende. Sen gillar jag såklart även allt det där 'vanliga' som att träffa mina vänner och familj.

Vad gör du i jul?

Jag ska åka upp till Sundsvall och fira jul med min sambos familj. Sist jag var där drunknade jag i snön, jag som är rätt kort gick rakt ut i en snödriva och försvann haha.