Publicerad: 2022-08-19 09:14 | Uppdaterad: 2022-08-19 09:25

Välkommen Cecilia Betnér! MedH:s nya HR partner

Välkommen Cecilia Betnér, vår nya HR-partner. Cecilia började på MedH den 10:e augusti och kommer att täcka upp för Ellen Carlsson som vikarierar för Annamaj Stolt då hon är på föräldraledighet.

Fotografi av kvinna
Cecilia Betnér, HR-partner vid institutionen för medicin, Huddinge. Foto: Amalia Kewenter

Vilka är dina huvudsakliga uppgifter som HR-partner? 

Som HR-partner har jag en bred HR tjänst, där jag bland annat kommer att arbeta med chefsstöd, rekryteringar och sköta nyanställningar. Tjänsten kommer också att innefatta en del arbetsrättsliga bitar samt arbetsmiljöfrågor. Jag kommer till exempel att sitta med i arbetsmiljögruppen för organisatorisk- och social arbetsmiljö här vid MedH.

Vad ser du fram emot med din nya tjänst? 

Jag ser fram emot att få jobba med chefsstöd på en myndighet. Det är roligt att få jobba på ett universitet och då specifikt Karolinska Institutet, eftersom jag tidigare studerat här. En stor del av behållningen av att jobba inom HR är alla möten med olika människor. Det är väldigt olika beroende på vem man har framför sig, vilket jag gillar. Det blir spännande att lära känna medarbetarna i den här organisationen, de kollegor jag hittills träffat är vänliga och öppna. Det verkar vara en god, och trevlig stämning här på institutionen!

Vad har du jobbat med tidigare? 

Jag kommer senast från drivmedelsindustrin där jag jobbade som HR generalist på Preem. Där ägnade jag mig mycket åt employer branding samt en del rekrytering. Innan dess jobbade jag i detaljhandeln på teknikmagasinet med arbetsrätt och chefsstöd ut mot organisationen. Jag har tidigare även arbetat med HR-frågor som VD-assistent på ett mindre konsultbolag. Det var där jag fick upp ögonen för HR och började studera. Jag har en kandidatexamen i psykologi med inriktning arbetsorganisations-psykologi från Karolinska Institutet och min kandidatuppsats var med inriktning mot just arbetslivet.

Vad gillar du att göra när du inte jobbar? 

Jag tycker om att träna pilates och att spela golf tillsammans med min man. Jag gillar även att utmana mig själv genom att laga mat och testa på krångliga recept.