Publicerad: 2017-11-06 13:16 | Uppdaterad: 2017-11-06 13:21

Välkommen Camilla Liljendahl – ny inköpsansvarig vid NVS

Camilla Liljendahl. Foto: Selma Wolofsky

Vad ska du arbeta med vid NVS?

– Jag kommer att arbeta som inköpsansvarig och tillhör den centrala ledningsadministrationen. Jag kommer att arbeta med inköp från KI:s egna ramavtal och de statliga ramavtalen, direktupphandlingar, avtalsuppföljning, träffa leverantörer, informera och ge råd och stöd rörande inköpsfrågor, samt att tillsammans med mina kollegor vid NVS delta i upphandlingar som sker på centrala inköps- och upphandlingsenheten.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya arbete?

– Jag tycker att det ska bli jättespännande att få samarbeta med mina nya kollegor på NVS och att få utvecklas mer inom inköp- och upphandlingsområdet.

Vad har du gjort tidigare?

– De senaste fem åren har jag arbetat som inköpare på Folkhälsomyndigheten i Solna. Jag har arbetat med dagliga inköp av laboratorieprodukter, avropat från de statliga ramavtalen, FOHM:s egna ramavtal samt genomfört direktupphandlingar. Jag har också arbetat med införandet av e-handel i UBW (Agresso) samt med avtalshantering och leverantörsuppföljningar. Dessförinnan har jag arbetat på Södertörns högskola i 17 år, varav tolv som inköpsansvarig-IT. Jag var ansvarig för Wisum och gjorde alla inköp av datorer, kringutustning och förbrukning genom Wisum. Jag arbetade också med avrop från de statliga ramavtalen, samt genomförde direktupphandlingar.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

– Jag umgås gärna med familjen och mina vänner. Tycker om att gå på bio, besöka museer, åka långfärdsskridskor och skidor på vintern. Jag älskar att dansa och har gått flera olika kurser i Salsa, Rueda och Bachata. Tillbringar sommaren i stugan i Åbos skärgård samt åker till mina svärföräldrars lägenhet i Spanien.