Publicerad: 2021-10-13 11:09 | Uppdaterad: 2021-10-13 14:35

Vaccinera dig mot säsongsinfluensan 30 november eller 2 december

Snart drar säsongsinfluensan in över landet. Även i år har ledningen beslutat att erbjuda alla medarbetare, inom såväl universitetstandvården som institutionen, att vaccinera sig mot den.

Vaccineringen genomförs av företagshälsovården Avonova på drop-in

• tisdag 30 november december 7.30–13 i seminarierummen Molaren och Berghagen på plan 6
  • torsdag 2 december 12.30–17.00 i seminarierummen Molaren och Sundström, plan 6.

Håll avstånd

Om det skulle bildas kö till något av seminarierummen är det viktigt att hålla avstånd till varandra.

Fyll i vaccinationsformulär

Innan du kan vaccineras behöver du fylla i följande vaccinationsformulär. Skriv ut och fyll i den strax innan du ska vaccinera dig.

Obs. Har du äggallergi, konstaterad allergi mot något i vaccinet, eller har du reagerat på tidigare vaccinationer? Då kan Avonova inte ta emot dig, utan du behöver söka dig till någon annan vårdgivare eller vaccinationsmottagning.

Malin Lindell HR-partner