Publicerad: 2022-05-18 17:24 | Uppdaterad: 2022-05-18 17:29

UoL söker Pedagogisk utvecklare inom verksamhetsintegrerat lärande

Vill du vara med och skapa förutsättningar för en utbildning av högsta kvalitet vid Karolinska institutet? Enheten för undervisning och lärande (UoL) söker en pedagogisk utvecklare inom verksamhetsintegrerat lärande.

Om rollen

Som pedagogisk utvecklare bidrar du till pedagogisk kompetensutveckling genom att utveckla, leda, undervisa, examinera och utvärdera pedagogiska utbildningar inom verksamhetsintegrerat lärande / verksamhetsförlagd utbildning (VIL/VFU).

Foto: Erik Cronberg.

Utbildningarna har interprofessionell karaktär och ges i olika former på flera nivåer, alltifrån behovsanpassade workshops till högskolepedagogiska kurser. Utveckling av utbildningsmaterial och nätbaserade stöd/verktyg för pedagogik kan ingå i arbetsuppgifterna.

Som pedagogisk utvecklare leder eller deltar du också i pedagogiska utvecklingsprojekt och/eller pedagogisk coachning till befintliga och nya arenor för VIL/VFU, exempelvis privata vårdgivare och kommunal verksamhet.

Om dig

Vi söker dig som har en väl utvecklad förståelse för studenters lärande i klinisk verksamhet. Du har ett stort intresse att utifrån verksamhetens mål bidra till kompetensutveckling av handledare och pedagogiskt ansvariga, samt erbjuda pedagogiskt stöd för VIL/VFU i hälso- och sjukvården.

Krav

• Akademisk examen inom hälso- och sjukvård
  • Formell pedagogisk kompetens
  • Erfarenhet av kursutveckling/som pedagogiskt ansvarig