Publicerad: 2022-05-06 14:21 | Uppdaterad: 2022-08-23 15:31

Tillfälligt nya riktlinjer vid beställning av resor gäller från 9/5 2022 till 30/11 2022

Som flera av er har märkt så har våra svarstider från BCD Travel varit ohållbart långa och skapar stora problem för oss. En förklaring till detta är att KI gick ner 93% i resor under pandemin (2 år) och BCD fick säga upp personal och stänga kontor. Vårt resande har skjutit i höjden maximalt senaste månaden. BCD är i färd med att nyanställa och kommer inom några veckor öka antalet anställda.

Med anledning av detta så har vi tagit beslut att från och med måndag 9/5 och fram till 30/11 2022 gäller följande riktlinjer för bokning av resor:

  • I första hand använda sig av BCD:s onlinetjänst i Reseportalen då du som bokar inte behöver skicka in boknings förfrågan via mejl eller sitta i väntan på telefon utan får omgående bekräftelse. Du hittar onlinetjänsten i din resenärs profil. Onlinebokning kan göras för dig själv eller för annan resenär om du har behörighet som resebokare.
    • Du hittar bokningssidan i din profil.
    • Så här ser det ut på min profil.
BCD Resebeställning
  •  I andra hand hänvisas beställarna kontakta BCD antingen via e-mail eller via telefon.
  •  I tredje hand (i de fall som avtalad servicenivå i bifogat SLA inte uppnås) är det OK för KI:s beställare att handla utanför avtalet.

NOTERA att bokningar utanför BCD måste betalas med privat kreditkort och sedan får ett utlägg göras i Primula. Dessa bokningar kommer inte kunna debiteras vårt resekonto.

BCD Resebeställning

För frågor och mer information kontakta

Kjell-Ove Lindgren
Travel manager