Publicerad: 2022-07-01 11:48 | Uppdaterad: 2022-07-01 14:57

Sök Donders Cognitive, Brain & Technology Summer school

Värd för sommarskolan är Donders Institute, Radboud Universitet Nijmegen i Nederländerna. Sommarskolan anordnas i samarbete med EU-projekt som European School of Network Neuroscience (euSNN), iNavigate, HBP och The European University of Brain and Technology - NeurotechEU, som KI är partner i.

Årets internationella sommarskola "Cognition, Brain and Technology" har flyttat, från Barcelona till Nijmegen vid Donders Institute, Radboud University.

Om sommarskolan

Sommarskolan vänder sig till studenter och forskare som är involverade i forskning i gränssnittet mellan hjärna och teknik, till exempel inom ramen för "Bio-IKT-konvergens", "Brain Inspired ICT" och "kognitiva system och robotik."

Studenter kommer att delta i föreläsningar från framstående forskare inom området hjärnforskning, kognitionsvetenskap och neurovetenskap, såväl som AI och relaterade områden. Studenterna kommer också att delta i handledningar och arbeta med projekt som presenteras i slutet av sommarskolan.

Mer information om sommarskolan och hur du söker

Var: Donders Institute, Radboud Universiitet Nijmegen, Nederländerna

Deadline att söka: 30 juli, 2022