Publicerad: 2021-11-15 15:02 | Uppdaterad: 2022-05-25 13:53

Ska du arrangera ett evenemang som riktar sig till allmänheten hösten 2022?

Samtal mellan Gunilla Karlsson Hedestam och Cecilia Odlind sittandes i fåtöljer under Nobel Calling Stockholm 2020.
Frukostsamtal mellan Gunilla Karlsson Hedestam och Cecilia Odlind under Nobel Calling Stockholm 2020. Foto: Johanna Bylund

Ska du arrangera ett evenemang riktat till allmänheten under hösten 2022? Schemalägg det till den 3–10 oktober, 2022, och passa på att marknadsföras som en del av Nobel Calling Stockholm. Nobel Calling Stockholm bjuder på inspirerande event och lärorika möten i kunskapens anda.

Den 3–10 oktober sätter tillkännagivandena av nobelpriserna världens fokus på Stockholm. I samband med det vill Nobel Prize Museum bjuda stockholmarna på kunskap och vetenskap genom inspirerande event och lärorika möten under namnet Nobel Calling Stockholm.

Ska du arrangera ett evenemang för hösten 2022? Planera gärna att det äger rum den 3–10 oktober så kan det marknadsföras som en del av Nobel Calling Stockholm. Anmäl intresse via e-post till Johanna Bylund, projektledare för KI:s medverkan i Nobel Calling Stockholm.

Att vara en del av Nobel Calling Stockholm innebär marknadsföring och synlighet på museets webbsida över evenemang den veckan, som även marknadförs av Stockholm Stad, Facebookevent, kalenderhändelse på ki.se, samt en webbsida på ki.se. Du planerar och genomför det praktiska kring evenemanget själv.

Nobel Calling Stockholm arrangeras av Nobel Prize Museum, i samarbete med bland andra Karolinska Institutet.

Krav på evenemanget

Evenemanget behöver vara öppet för och riktat till allmänheten och knyta an till något Nobel Prize Museums huvudteman:

  • Upptäckter som förändrat världen
  • Kreativitet
  • Vetenskapens förmåga att hantera dagens utmaningar
  • Nobelprisets ämnesområden: fysik, kemi, medicin, litteratur, fred och ekonomi eller till insatser som har belönats med Nobelpris.