Intern kurs och fortbildning Obligatorisk strålsäkerhetsutbildning för dig som jobbar kliniskt på universitetstandvården

2020-05-26 13:00 - 13:45 Add to iCal
Campus Flemingsberg Von Behring, Alfred Nobels allé 8, plan 9 eller via Zoom (länk skickas till dig som anmäler dig)

Välkommen till obligatorisk strålsäkerhetsutbildning för dentalröntgen. Utbildningen tar upp strålningsbiologi och strålrisker, strålsäkerhet för personal och patient samt vilka rättigheter och skyldigheter du har som personal.

Strålsäkerhetsutbildningen är obligatorisk att repetera vart 3:e år för klinisk personal vid institutionen för odontologi och universitetstandvården. Din chef har uppgifter om när du deltog senast.

Du som deltog i utbildningen under 2018 eller 2019 (eller redan är anmäld) kan därmed bortse från denna kallelse.

Ene Leipalu Avdelningsadministratör