Publicerad: 2023-05-08 13:13 | Uppdaterad: 2023-05-08 14:14

Nyöppning av Supply Center i Biomedicum och våra tävlingsvinnare

The festklädda kvinnor står bredvid varandra med ballonger i blått och guld i bakgrunden,
Helena Hatziantoniou, Eva Palmer och Milina Jovanovic vid invigningen av det nya Supply Center den 25 april. Foto: Hina Moshin.

Supply Center Biomedicum har funnits sen inflyttningen 2018. Tanken var att förbrukningsvaror smidigt och effektivt skulle beställas online via e-handelsmodulen i UBW. Dock blev det inte riktigt så och tankarna på att ordna en fysisk butik har legat och grott sedan dess.

Och nu är butiken i det nya Supply Center i Biomedicum äntligen klar. Den invigdes med 25 april och invigningen blev en festlig tillställning med quiz, utställning med upphandlade leverantörer och goodiebags till besökarna. Närmare tvåhundra personer kom till invigningen för att mingla, träffa leverantörer och se bandet klippas.

Bild på ett folkhav.
Invigningen av det nya Support Center på plan 2 i Biomedicum. Foto: Hina Moshin.

– Det har varit en utdragen process att få till ett fungerande Supply Center, men nu välkomnar vi alla tilI plan 2 för att handla förbrukningsartiklar, säger Eva Palmer, chef för Facility Management-enheten som driver Supply Center och ansvarar för att leverera service och support till alla medarbetare i Biomedicum. Evas driftkraft som chef och vision för enheten är att alla i teamet att leverera bra service. 

- Det gör vi genom att tillsammans hitta hållbara arbetssätt med funktionella och kostnadseffektiva lösningar där allas bidrag är viktiga, säger Eva och fortsätter:

- Så otroligt roligt att det kom så många på invigningen. Jag är verkligen stolt över mina medarbetare på Facility Management som alla har hjälp till med att få till den här dagen. Ett extra stort tack till Helena Hatziantoniou, ansvarig för Supply Center och Milina Jovanovic, som både har arbetat intensivt med att få till en fysisk butik, säger Eva.  

Försäljning av kontorsmaterial

I och med att Supply Center öppnar sin fysiska butik kommer även rutinerna för försäljningen av kontorsmaterial ändras. Du som vill köpa kontorsmaterial är välkommen till plan 2 under butikens öppettider vardagar 09.00- 12.00.

Mer om Supply Center

Följ denna länk till Supply Center i Biomedicum för att läsa mer om våra tjänster. 

Färgglada ballonger
Foto: Liza Simonsson

Våra tävlingsvinnare

Tack alla som deltog i quiz-tävlingen som ägde rum vid butiksöppningen! Det var många som svarade rätt och vi har nu lottat ut tre lyckliga vinnare.

Våra vinnare är: Phillip Chivers, Törbjörn Morein och Jiacheng Zhu. Stort grattis! 

Vinnarna är välkomna att hämta sina priser på Supply Center på plan 2, vardagar mellan 09.00 och 12.00. 

Kontakt

Eva Palmer Enhetschef
08-524 870 75