Nyhetsarkiv

På den här sidan kan du söka fram äldre nyheter. Välj ämne, typ av nyhet eller skriv in ett eget sökord för att filtrera fram nyheter.

View expanded
View compact
Registreringen till KI:s Utbildningskongress 28-29 september är öppen! Välkommen till två dagar med fokus på kontinuerligt lärande, både för individ och organisation. Inspireras av talare och ta del nya perspektiv, erfarenheter och tips i workshops.
Målgrupp: Medarbetare
Välkommen att bidra till innehållet på Utbildningskongressen 28-29 september. Skicka in ditt förslag med vetenskapligt arbete, pedagogiska projekt och utvecklingsprojekt. I år finns också möjligheten att hålla en workshop om ditt arbete.
Målgrupp: Medarbetare
Under hösten ordnas fler kurstillfällen om teambaserat lärande (TBL), både introduktions- och fördjupningsnivå.
Målgrupp: Medarbetare
Vill du vara med och skapa förutsättningar för en utbildning av högsta kvalitet vid Karolinska institutet? Enheten för undervisning och lärande (UoL) söker en pedagogisk utvecklare inom verksamhetsintegrerat lärande.
Målgrupp: Medarbetare
I vår finns flera webbinarier med möjlighet till inspiration och diskussion kring pedagogiska frågor. Områden som tas upp är bland annat utveckling av VIL, att använda "universal design" i din Canvas-kurs eller hur du bygger din pedagogiska meriteringsportfölj.
Målgrupp: Medarbetare
Närmare hundra studenter, alla färdigexaminerade utanför EU, har deltagit i en heldag om interprofessionellt lärande (IPL). Ett viktigt steg till att få sin svenska legitimation.
Målgrupp: Medarbetare
Nu finns en kurs, KlinSim pedagogik, för dig som är involverad i simulerings- och färdighetsträning eller andra former av undervisning.
Målgrupp: Medarbetare
Du är pedagogisk utvecklare på KI:s enhet för Undervisning och lärande. Berätta, vad handlar projektet om?
KW
KI webbförvaltning