Nyhetsarkiv

På den här sidan kan du söka fram äldre nyheter. Välj ämne, typ av nyhet eller skriv in ett eget sökord för att filtrera fram nyheter.

View expanded
View compact
Idag lanseras en ny sökfunktion på ki.se. Du som användare kommer inte att märka några större förändringar, förutom att vi hoppas att den nya sökfunktioner ger mer relevanta och bättre svar än den gamla.  Den nya sökfunktionen kommer ligga uppe under en provperiod på omkring sex månader, för att sedan utvärderas.
Målgrupp: Medarbetare
Det har gått några veckor sedan vi lanserade ki.se i Drupal 8 och vi har åtgärdat de flesta av de fel som vi upptäckte i samband med lansering. Vi fortsätter naturligtvis att utveckla, för att förbättra upplevelsen främst för användare/besökare men även för redaktörer. Vi ser att ni är många som har kommit igång och jobba i det nya systemet och vi har några små saker som vi skulle vilja förtydliga inför och efter sommaren.
Målgrupp: Medarbetare
Du är en av de första som besöker Karolinska Institutets nylanserade webbplats. Välkommen!
Måndagen 27 maj lanserade vi ki.se i ny kostym och med en hel del förbättrade funktioner. Vi hoppas att du gillar det du ser.
KW
KI webbförvaltning