Nyhetsarkiv

På den här sidan kan du söka fram äldre nyheter. Välj ämne, typ av nyhet eller skriv in ett eget sökord för att filtrera fram nyheter.

View expanded
View compact
DATAETHICS Winter School 2023: "Ethical and Regulatory Challenges in the era of Open Science: Data Sharing in Life Sciences & Health”.
Målgrupp: Medarbetare
Den 30 juli, kan du få chansen att presentera ditt doktorandprojekt online tillsammans med deltagare från de sju universitet som ingår i - NeurotechEU - The European University of Brain and Technology. Bidrag ska skickas in senast 14 juli.
Målgrupp: Medarbetare
Värd för sommarskolan är Donders Institute, Radboud Universitet Nijmegen i Nederländerna. Sommarskolan anordnas i samarbete med EU-projekt som European School of Network Neuroscience (euSNN), iNavigate, HBP och The European University of Brain and Technology - NeurotechEU, som KI är partner i.
Målgrupp: Medarbetare
Sommarkurs inom ramen för samarbetet NeurotechEU - ett Europauniversitet där KI ingår.
Målgrupp: Medarbetare
DATAETHICS Summer School 2022: "Big Data, Big Implications: Data Protection in Biomedicine”

Målgrupp: Medarbetare
SRP Diabetes organiserar en ny webinarie serie - "Diabetes Fridays" med internationellt erkända forskare inom området diabetes och metabolism, ofta kombinerat med en presentation av en intern forskare från KI eller UmU inom ett liknande forskningsområde.
Nyheter
Karolinska Institutets gemensamma examensenkät för samtliga 37 utbildningsprogram på grundnivå och avancerad nivå har nu genomförts för tredje året. Enkäten genomförs två gånger per år, för de programmen med examen i januari respektive juni. Svarsfrekvensen för de svenska programmen var 51 % och 71 % för de internationella. Antalet studenter som besvarade enkäten var totalt 1023.
KW
KI webbförvaltning