Nyhetsarkiv

På den här sidan kan du söka fram äldre nyheter. Välj ämne, typ av nyhet eller skriv in ett eget sökord för att filtrera fram nyheter.

View expanded
View compact
Värd för sommarskolan är Donders Institute, Radboud Universitet Nijmegen i Nederländerna. Sommarskolan anordnas i samarbete med EU-projekt som European School of Network Neuroscience (euSNN), iNavigate, HBP och The European University of Brain and Technology - NeurotechEU, som KI är partner i.
Målgrupp: Medarbetare
Sommarkurs inom ramen för samarbetet NeurotechEU - ett Europauniversitet där KI ingår.
Målgrupp: Medarbetare
DATAETHICS Summer School 2022: "Big Data, Big Implications: Data Protection in Biomedicine”

Målgrupp: Medarbetare
Sedan 2008 får alla nydisputerade svara anonymt på en enkät, exit poll. Svarsbenägenheten är hög, uppåt 80 %, vilket gör detta till ett viktigt och användbart verktyg för utveckling av KI:s forskarutbildning.
Målgrupp: Medarbetare
Är du student på något av KI:s grundutbildningsprogram? Är du intresserad av forskning? Har du funderat på att doktorera? Då kan KI:s sommarforskarskola (KI Summer School in Medical Research) vara av intresse för dig!
Nyheter
Under ett antal veckor på sommaren har studenter på KI:s nybörjarprogram möjlighet att delta i KI:s sommarforskarskola (KISS) som ger en introduktion till forskning. Tidigare deltagaren Victor Tollemar och handledaren Rachael Sugars tycker båda att det är en utmärkt möjlighet att få en inblick i forskarvärlden för forskningsintresserade studenter.
Nyheter
Nominate yourself for participation in Global Young Scientists Summit (GYSS) 2022, online 18 – 21 January 2022. Take the chance to become one of KI’s 10 candidates!
KW
KI webbförvaltning