Publicerad: 2022-02-14 17:27 | Uppdaterad: 2022-02-15 09:13

Ny webbinarserie om pedagogik

En bild som visar tre händer som delar på en pizza

Nu finns en ny serie webbinarier med fokus på pedagogik. Korta workshops och diskussioner för dig som undervisar och som vill utbyta erfarenheter och inspireras. 

- Vi kallar webbinarierna ”Bites of learning” och med dem vill vi skapa en plats där alla kan få delta i samtal kring aktuella pedagogiska frågor och få tillgång till kompetensutveckling, säger Teresa Sörö, pedagogisk utvecklare på Enheten för Undervisning och lärande (UoL) på KI. 

En bredd av teman för våren

Temat för vårens webbinarier är bland annat att använda Zoom i undervisning, bygga pedagogisk meriteringsportfölj och diskussion utifrån artiklar, till exempel om en lärande organisation. Teman för kommande webbinarier bokas in efterhand.

- Vi tror att det här formatet med korta webbinarier runt lunchtid kan passa för många. Vi försöker att tänka brett kring ämnen kopplat till lärande och undervisning - från praktiska tips och tricks till teoretiska diskussioner, säger Andrew Maunder, IKT-pedagog på UoL och som varit med och tagit fram formatet. 

Kommande webbinarier

Några av vårens kommande teman är:

Alla tillfällen finns i KI:s kalender och kan ses i kalendern över kurser och webbinarier här eller i kalendern på Undervisning och lärande. Lägg gärna in kommande tillfällen i din egen kalender direkt! 

Ingen anmälan behövs 

Ingen föranmälan behövs, länk för drop in finns i respektive kalenderaktivitet.  

Webbinarierna hålls huvudsakligen på engelska, men anpassas beroende på deltagarna. Du kan självklart ställa frågor på det språk du är mest bekväm med.

Förslag 

Har du önskemål om teman att ta upp? Kontakta oss! 

Teresa Sörö

Pedagogisk utvecklare

Andrew Maunder

IKT-pedagog