Publicerad: 2024-07-11 00:00 | Uppdaterad: 2024-07-11 09:31

Ny KI-student? Bli vår Instagram-ambassadör vid terminsstart

Studenter spelar kubb på gräsmattan utanför universitetsbiblioteket på campus Solna.
Under introduktionen till KI erbjuds en rad aktiviteter för dig som ny student. Inte minst av våra båda studentkårer. Foto: Liza Simonsson

Hur är det att vara ny student på Karolinska Institutet? Hur hittar man på campus? Finns det ett studentliv? Och vad använder jag KI-kortet till? Om du också undrar detta så är du antagligen den vi söker. Fånga terminsstarten på KI och dela med dig av din upplevelse på vårt Instagram-konto.

Nu söker vi dig som är nyantagen KI-student och vill dela med sig av sina upplevelser vid studiestart på vårt Instagramkonto KI_studenter. Du bör vara en social och kreativ person som gillar att vara både framför och bakom kameran.

Uppdragsperiod och omfattning

Vi söker två nya studenter för uppdraget som pågår under perioden måndag 26 augusti till måndag 9 september. Uppdraget förväntas ta ca 8h i veckan vilket inkluderar förberedelser och planeringstid. Du förväntas publicera en dag i veckan. Vi kommer överens om vilken dag som passar bäst.

Ersättning

Arvode på 2 400 sek inklusive semesterersättning.

Kravprofil

Nyantagen student till något av följande program på KI:

• Arbetsterapeutprogrammet
  • Audionomprogrammet
  • Biomedicinska analytikerprogrammet
  • Fysioterapeutprogrammet
  • Logopedprogrammet
  • Läkarprogrammet
  • Optikerprogrammet
  • Psykologprogrammet
  • Röntgensjuksköterskeprogrammet
  • Sjuksköterskeprogrammet
  • Tandhygienistprogrammet
  • Tandläkarprogrammet

Ansökan

Skicka en kort video där du berättar vem du är och varför du skulle passa i rollen som vår Instagramambassadör under studiestarten till ki-student@ki.se Länka gärna även din Instagramprofil i ansökan.

Sista dagen att ansöka är söndag den 4 augusti.

Studentkommunikation