Publicerad: 2020-11-24 11:08 | Uppdaterad: 2020-11-24 13:45

Möt Karolinska Institutet på SACO Studentmässa – digitalt 24-27 november

studenten awaz porträtt
student awaz Foto: Rickard L Eriksson

Vill du ha ett jobb där du gör skillnad på riktigt? Är du intresserad av medicin, hälsa och vård? Ta reda på mer om KI:s utbildningar på SACO:s digitala Studentmässa 24-27 november.

SACO Studentmässa är Sveriges största mötesplats för studieval efter gymnasiet. I år blir mässan digital och därmed erbjuds alla i hela Sverige möjlighet att besöka mässan.

Välkommen till vår monter där du hittar information om alla våra nybörjarprogram. Chatta med våra studie- och karriärvägledare och våra studenter.

Det här hittar du i KI:s monter:

• Möjlighet att chatta med våra studie- och karriärvägledare
  • Möjlighet att chatta med studenter
  • Korta filmer om våra utbildningar
  • Vanliga frågor och svar
  • Länkar till mer information om våra utbildningar
  • Fredag den 27 november 11:00-11:30 kommer våra studenter Timo och Kiki kommer att sända direkt från Campus Solna där de berättar mer om studentliv och allt som är bra att veta som blivande student. Missa inte det!

Missa inte att beställa en KI goodie-bag och mer information om det/de program du är intresserad av under "kontakt".

Vi ses på mässan!