Publicerad: 2022-12-13 12:31 | Uppdaterad: 2022-12-13 12:32

Monica Häggström - ny ekonomicontroller på MedH

Välkommen Monica Häggström, ny ekonomicontroller vid institutionen för medicin, Huddinge (MedH). Monica började sin anställning den 6:e december och är en del av ekonomi-teamet på institutionens centrala administration på C2:94.

Foto på leende kvinna med mörkt långt hår.
Monica Häggström. Foto: Privat

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomicontroller? 

Som ekonomicontroller vid MedH kommer jag att hantera de ekonomiska bitarna av EU-projekten som hanteras vid institutionen. Jag kommer även att vara kontaktperson för några av institutionens forskargrupper, i nuläget är det dock inte helt klarlagt vilka grupper det kommer att bli.

Vad ser du fram emot i din nya roll? 

Jag ser framemot att lära mig allt om det ekonomiska arbetet på MedH, och att få lära känna mina medarbetare vid institutionen. Det är även spännande att få ta del av den intressanta och viktiga forskningen som bedrivs här.

Vad gjorde du innan du kom till MedH? 

Tidigare jobbade jag som ekonomiansvarig på en gymnasieskola med allt från löpande redovisning till bokslut och årsredovisning.

Vad gillar du att göra på fritiden? 

När jag inte jobbar, spenderar jag tid med familjen, det blir mycket lek med barnen och promenader med hunden. Jag bakar gärna och älskar även att fika! Har jag tid över, blir det mycket filmer, serier och böcker.