Publicerad: 2020-10-15 10:49 | Uppdaterad: 2020-10-15 11:37

MedEd Lab - dela dina erfarenheter och diskutera pedagogik

MedEd Lab är ett forum där du som undervisar inom KI kan diskutera och dela erfarenheter, exempel och expertis inom utbildning och pedagogik.

Vid första tillfället torsdag 22/10 fokuserar vi på Hybrid pedagogy.

Students sitting next to computer
Studenter vid en dator. Foto: John Schnobrich on Unsplash.

När pandemin mer eller mindre tvingat in oss alla till digital undervisning har vi ett gyllene tillfälle att ta tillvara alla de erfarenheter vi gjort. Sakta kan kanske universitetet öppna upp och viss undervisning kan göras på Campus och inom klinik, men mycket kommer ligga kvar digitalt. Man pratar om Hybrid Pedagogy.

Vad har omställningen inneburit för undervisningen på KI? Har vi skapat lärandeaktiviteter digitalt som faktiskt är här för att stanna?

Med oss har vi Carl Savage, kursansvarig LIME och Annika Östman-Wernersson, vice rektor utbildning.

Mer information och anmälan

Seminariet hålls på engelska. Du hittar mer information om MedEd Lab och anmälan på den engelska sidan

Pedagogiska nätverket

MedEd Lab har sitt ursprung i det Pedagogiska nätverket, där diskussionen pågår före, under och efter seminarierna.

Teresa Sörö Projektledare