Föreläsningar och seminarier Lärardagen - Digitalisering, en möjlighet att transformera lärandet

2019-10-02 8:00 - 15:30
Campus Flemingsberg Jan-Åke Gustafssonsalen, Neo
Digital ambassador

Välkommen till en dag om digitalisering och lärande! Lärardagen den 2 oktober vänder sig till dig som är engagerad i KIs utbildningar.

Fokus för Lärardagen 2019 är möjligheter till utveckling av undervisningen och lärarens roll i en mer digitaliserad värld. Studenternas framtida arbetsplatser förändras och undervisningen kommer att behöva nya inslag för att förbereda dem inför kommande arbete. Hur kan vi använda nya hjälpmedel, verktyg, redskap och metoder?

Ur programmet:

- Nya arenor för lärande (Alastair Creelman)
- Den digitala vägen till morgondagens hälsa (Patrik Sundström)
- Virtuell patient i MOOC och liveundervisning: vilka vinster ger de för studentcentrerat lärande?
- Tips och trix - hur kan vi använda lärplattformen Canvas för att underlätta lärandet?

På eftermiddagen kan du besöka IKT-stationer och få en visning av verktyg/tjänster som du kan använda i undervisningen.

Kom och ta del av inspirerande föreläsningar och korta presentationer, ställ dina frågor och träffa medarbetare från Enheten för Undervisning och lärande!

Sista anmälningsdag: 13 september.