Publicerad: 2021-09-07 09:01 | Uppdaterad: 2021-09-07 09:31

KI söker koordinator för pick-up service för inresande studenter

Vi söker dig som vill samordna verksamheten med att ge internationella studenter ett bra första välkomnande till KI!

KI erbjuder internationella studenter pick‐up service vilket innebär att en student möter upp inresande studenter när de kommer till Stockholm och hjälper dem med t.ex. nycklar, att hitta till sin bostad, informera kort om att studera i Stockholm etc.

Om uppdraget

Att samordna verksamheten för pick‐up service är ett administrativt uppdrag som går bra att kombinera med studier.

I uppdraget ingår att lägga ut uppdrag på de för ändamålet rekryterade studenterna och sköta arvoderingen av deras uppdrag, men även att koordinera och utveckla verksamheten med pick‐up service. Rekrytering av nya studenter (enligt den manual som tagits fram) ingår i uppdraget och det gör även att utvärdera verksamheten och återrapportera till de internationella handläggarna.

Omfattningen av uppdraget beräknas till ett genomsnitt av 16 timmar per månad ojämnt fördelat över året och ersätts med timarvode.

Vi söker dig, som är student på KI och som är bra på att administrera, kommunicera och har ett drivande sätt. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Uppdraget sträcker sig från 15 oktober 2021-15 juni 2022.

Ansökan

Ansökan med personligt brev och CV skickas till: charlotta.cederberg@ki.se senast den 24 september.

Charlotta Cederberg

Enhetschef