Föreläsningar och seminarier Workshop: Peer learning - att lära med och av varandra

2023-04-20 13:00 - 16:00 Add to iCal
Campus Solna Nils Ringertz sal, Biomedicum, Solnavägen 9
Kollegor som samtalar.
Foto: GettyImages.

I den här workshopen får du ta del av Peer learning som pedagogisk metod, en introduktion eller inspiration för alla som möter studenter där de utbildas.

Karolinska Institutet, Region Stockholm och Röda Korsets Högskola bjuder in till en kostnadsfri workshop om Peer learning - att lära med och av varandra. Under engagerande former tar vi del av Peer learning som pedagogisk metod och sätter in den i det sammanhang där du tar emot studenter inom verksamhetsintegrerat lärande (VIL).

För alla medarbetare som möter studenter

Workshopen ges som en första introduktion till metoden eller för att fylla på inspirationskontot och vara redo att dela erfarenheter och tankar.

Workshopen svarar mot den breda basen i ”Modell för pedagogisk kompetens” som gäller för alla medarbetare oavsett profession som arbetar där studenter utbildas. Alla ska vara en professionell förebild och stödja studenters lärande på enheten. Läs mer om pedagogik i verksamhetsintegrerat lärande och den pedagogiska kompetensmodellen.

Tillfällen

Workshopen ges även på campus Flemingsberg: 10/3: Peer learning - att lära med och av varandra. Välj ett av tillfällena!

Om workshopen

Workshopsen är initierade av arbetsgruppen Pedagogisk kompetensutveckling i VIL under Utbildningsrådet och leds av Katarina Rolfhamre, KI, Catharina Brochard, Röda Korsets Högskola och Helena Brodin, KI.

Kontakt

Katarina Rolfhamre Adjungerad adjunkt