Föreläsningar och seminarier Webbinarium om Magisterutbildningen i demensvård för läkare

2021-04-21 11:45 - 12:30 Add to iCal
Online

I november börjar nästa omgång av magisterutbildningen i demensvård för läkare. Är du nyfiken och vill veta om detta kan vara något för dig eller dina medarbetare? Har du frågor om utbildningen och vad den kan leda till? Då är detta ett perfekt tillfälle att få reda på mer.

Äldre man man med läkare
Foto: Getty Images

På detta webbinarium får du träffa kursledaren, överläkaren och professorn Dorota Religa och tidigare deltagaren, överläkaren Björn Lennhed. Du kommer att få information om innehåll och upplägg samt delges personliga erfarenheter av utbildningen och vad den betytt i yrkesrollen för tidigare deltagare. Det kommer även finnas tid för frågor via chatten. Webbinariet är kostnadsfritt. 

Dag: 21 april 2021

Tid: 11.45 - 12.30

Plats: Digitalt via Zoom

Målgrupp: Läkare

Anmäl dig till webbinariet

Om webbinariet 

Webbinariet är kostnadsfritt och vänder sig till dig som vill veta mer om magisterutbildningen i demensvård för läkare.

Ett webbinarium är ett webbaserat seminarium som gör det möjligt för dig som deltagare att sitta framför din egen dator och lyssna och ställa frågor live eller via en chatt.

Om utbildningen

Utbildningen ges som uppdragsutbildning vilket är personalutbildning som arbetsgivaren beställer. Uppdragsutbildning är ett sätt för arbetsgivaren att tillgodose behovet av kompetensutveckling i sin verksamhet. Privatpersoner kan inte köpa uppdragsutbildning. 

Kontakt

Susanna Sjunneryd Projektsamordnare