Intern kurs och fortbildning Utbildning i Medarbetarsamtal 2

2024-09-18 8:30 - 12:30 Add to iCal
Campus Solna Sal 221, vån 2, Hus 75, Retzius väg 13 a-b
Handshake
Foto: Cytonn Photography on Unsplash.

Den här utbildningen ges av HR-avdelningen vid Gemensamt verksamhetsstöd och vänder sig till dig som är lönesättande chef inom såväl forsknings- och utbildningsverksamhet som administration.

Du kommer att få information om lönebildning och hur Medarbetarsamtal 2 (MS2) genomförs, i slutet av utbildningen övar vi på att genomföra samtal med våra fantastiska skådespelare.

Läs mer om utbildningen i sin helhet

Anmälningsregler

Anmäl dig så snart som möjligt, anmälan stänger 10 dagar innan kurstillfället. Maxantal deltagare per tillfälle är 27 deltagare. Om färre än 6 deltagare anmält sig till ett tillfälle ställs kurstillfället in. 

Anmälan är bindande då vi bokar och betalar för skådespelarna samt förbereder kursen med den information om anmälningar vi fått in. Om du av någon anledning dock får förhinder, vänligen meddela någon av oss kursledare så snart som möjligt.

Kursledare

Kursen genomförs och arrangeras av HR-avdelningen vid KI i samarbete med Solvere. Solvere är ett utbildningsföretag som använder interaktiva metoder med inriktning på kommunikation och samspel mellan människor.

Profile image

Åsa Agréus

HR-specialist
+46852486577
Profile image

Carolina Ström

HR-specialist
Profile image

Jenny Wärnlund

HR-specialist