Konferenser och symposier The 6th International BonnBrain3 Conference

2023-08-07 till
2023-08-09 Add to iCal
Bonn, Tyskland

Universitetet i Bonn i Tyskland välkomnar studenter och doktorander från Karolinska Institutet inom biomedicin och life science till en konferens. Konferensen välkomnar medlemmar i European University of Brain and Technology - NeurotechEU.

Universitetet i Bonn tillsammans med det tyska centret för neurodegenerativa sjukdomar (DZNE) och Max Planck-institutet för neurobiologi av beteende – caesar, är värd för konferensen. Den äger rum i nybyggda lokaler i Poppelsdorf som ligger på gångavstånd från Bonns centrum.

Universitetet i Bonn välkomnar samtliga partners i Europauniversitet NeurotechEU till BonnBrain3-konferensen. Deltagarna kommer att få ta del av ett intressant program. Dessutom kommer BonnBrain3 traditionsenligt anordna en neurovetenskaplig konsttävling och avsluta konferensen med en fest. Alla deltagare i NeurotechEU kommer också att bjudas in till ett event med fokus på utbyte och nätverkande sponsrat av universitetet i Bonn.

Information om registrering

Sidan för registrering och inlämning av bidrag är öppen.  Avgift för tidig anmälan gäller till 1 juni 2023, men sena anmälningar accepteras fram till 30 juli 2023.

Stipendium

KI kommer att tilldela varje utvald student ett stipendium motsvarande 10.000 SEK för att täcka alla kostnader. Ett extra extra ”grönt” resebidrag på 2.000 SEK tilldelas de studenter som väljer att resa med tåg till konferensen.

För att ansöka om stipendiet vänligen skicka en kort motivering, information om din utbildning och vilket forskningsområde som intresserar dig senast den 30 juni 2023 till Giulia Mikrut Grillo. Ange 6th International BonnBrain3 Conference som ämne i ditt mejl. Direkt efter deadline kommer vi att informera alla sökande per epost om resultatet av vår bedömning.

Datum: 7-9 augusti 2023  
Plats: University of Bonn (Tyskland)  
Sista ansökningsdag: 1 juni 2023  
Målgrupper: studenter och doktorander inom biomedicin och life science

Kontakt