Föreläsningar och seminarier Studenthälsan presenterar: Workshop i mindfulness

2023-04-27 17:00 - 19:00 Add to iCal
Campus Solna Franklinsalen, Tomtebodavägen 6

Lär dig mer om mindfulness, andning & självmedkänsla i en dynamisk workshop med Magnus Fridh; yogalärare, föreläsare, författare och grundare av Mindfulness Appen. Endast för studenter!

Bild på yoga- och meditationsläraren Magnus Fridh
Magnus Fridh Foto: Stefan Tell

Ta del av en dynamisk föreläsning med erkände yogaläraren Magnus Fridh som delar sin kunskap om de, enligt forskning, validerade delarna inom mindfulness, andning och självmedkänsla. Som deltagare får du även prova på olika övningar för att få egen upplevelse. Innehållet delas upp på sådant vis så att det är lätt att ta med dig kunskaperna ut i din vardag för vidare användning. 

Under workshopen kommer det vara en paus i mitten. Magnus tar med yogamattor, och du är välkommen till förmingel med fika/frukt från kl 16.30. Workshopen kommer hållas på engelska. 

Om föreläsaren

Magnus Fridh upptäckte meditation under sina ungdomsår och fick djupgående kunskaper i ämnet genom akademiska studier i indologi, med specialisering i tibetanska språket och kulturen. Han undervisar regelbundet grupper i yoga (hatha, vinyasa, yin, och ashtanga), mindfulness, andningsövningar och meditation. Han driver företaget About Yoga med Sheila Arnell och de leder även podden "About Yoga and Meditation" tillsammans.

Magnus är också en av grundarna av Mindfulness Appen, som har blivit mycket populär världen över. Appen har blivit översatt till 13 olika språk och är del av flera pågående forskningsprojekt. Han har även skrivit de två böckerna "Viloläge - Mindfulness i vardagen" och "The Art of Stillness in a Noisy World". 

Kontakt

Caroline Larsson Ekström Kommunikatör