Föreläsningar och seminarier Stockholm Trio Alumni Mixer

2023-09-28 17:30 - 20:00 Add to iCal
Campus Solna Biomedicum, Faculty Club
Stockholm Trio Alumni Mixer
Stockholm Trio Alumni Mixer Foto: n/a

Vikten av att knyta kontakter mellan institutioner, nätverk och gränser bör inte underskattas, och i andan av samarbete och stolthet som alumn, är vi glada att kunna välkomna dig till en gemensam Stockholm Trio Alumni Mixer på Biomedicum, Karolinska Institutet.

Alumner från Karolinska Institutet (KI), Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) och Stockholm Universitet (SU) är alla inbjudna till ett gemensamt event på Faculty Club i Biomedicum på KI Campus, där vi salas kring det relevanta och viktiga ämnet Artificiel Intelligens. Som guide genom denna svårnavigerade labyrint har vi med oss Professor Magnus Boan, för närvarande professor i intelligent mjukvara vid KTH och projektledare för AI@KI, samt alumn från alla tre universiteten (KI, KTH och SU).

Detta kommer vara det första av en serie gemensamma alumni mixers inom Stockholm Trio, och vi hoppas verkligen att vi ses där för att göra det första eventet till en kväll att minnas. Dryck och tilltugg serveras, det är fri entré och allt du behöver ha med dig är din nyfikenhet och ett öppet sinne.

Det här eventet kräver att du registrerar dig i förväg genom att klicka på länken nedan, som senast den 26:e September.

 

Vänligen registrera dig här

Kontakt

Peter Bergman Kommunikatör