Föreläsningar och seminarier Rundvandring i KI:s lokaler för hybridundervisning

2023-06-21 10:00 - 14:30 Add to iCal
Campus Flemingsberg
Jan-Åke Gustafssonsalen
Jan-Åke Gustafssonsalen, NEO. Foto: N/A.

Välkommen på rundvandring och visning av KI:s lokaler för hybridundervisning. Visningen görs som en del av Stora studiebesöksdagen som anordnas av Rum för lärande.

Under visningen får du se bredden av olika undervisningslokaler och möjligheter som finns för olika typer av undervisning och möten. Ett tillfälle för inspiration, erfarenhetsutbyte och få se vilket tekniskt och pedagogiskt stöd som KI och Enheten för Undervisning och lärande kan ge kring undervisningslokalerna.

10.00-12.00: Rundvandring i några olika lokaler som har inbyggd teknik för hybrid 
12.00-13.00: Lunch (gärna gemensamt men alla köper sin egen)
13.30-14.30: Vi kopplar upp Zoom Room hos Enheten för Undervisning och lärande (Alfred Nobels allé 10) för eftersnack med värdar och deltagare.

För vem?

Medarbetare på KI men även på andra lärosäten. Visningen vänder sig framförallt till dig som undervisar, men du som använder lokalerna för event, konferenser och möten är välkommen.

Arrangör

Visningen är en del av Stora studiebesöksdagen som arrangeras av Rum för lärande. Deltagande lärosäten är Högskolan i Dalarna, KTH, Försvarshögskolan, Uppsala Universitet, Högskolan i Väst, Umeå universitet och KI. Mer om Stora studiebesökdagen

Nyhet: Läs en intervju med Mats Brenner och Samuel Lundberg som står för visningen av KI:s lokaler.

Kontakt

Mats Brenner Pedagogisk Utvecklare
+46852486051