Intern kurs och fortbildning NYHET! Presentation: Hantera information om din forskargrupp i KI RIMS

2024-06-14 11:00 - 12:00 Add to iCal
Online Zoom

I den här presentationen visar vi dig som är forskargruppsledare hur KI RIMS kan hjälpa dig att hantera och återanvända information om din grupps medlemmar, publikationer, forskningsanslag med mera. Vi kommer gå igenom hur denna information används på ki.se, på din externa gruppsida. Vi kommer också att titta på de rapporter på gruppnivå som du kan generera från Rapporthubben i KI RIMS.

Denna session:
I denna presentation kommer du att få en praktisk demonstration av hur du på bästa sätt använder KI RIMS för att hantera din forskningsgrupps information. Det kommer att finnas tid för frågor i slutet och du får gärna skicka in dina frågor i förväg om du föredrar det.

För vem:
Den här presentationen riktar sig till forskargrupps-/enhets-/gruppledare som kan hantera sina grupper i KI RIMS. I dagsläget är det inte möjligt att delegera denna behörighet till andra personer i gruppen. Alla forskargrupper/enheter/team som finns i Primula, dvs i KI:s organisation, kan ha en egen gruppsida på ki.se med viss information som hämtas automatiskt från KI RIMS. 

Instruktioner: 
Denna presentation kommer att äga rum via Zoom. En länk kommer att skickas till alla registrerade deltagare. Om du inte får något bekräftelsemail, kontrollera din skräppostmapp. Se till att du avregistrerar dig om du inte kan komma! Din anmälan hanteras i KIB:s bokningssystem där du också kan avregistrera dig.

Språk:
Presentationen kommer att hållas på engelska men vi pratar också svenska.

Kommande om KI RIMS

Du hittar kommande events om KI RIMS in the KI-kalendern och på KI RIMS-sidan på Medarbetarportalen.

Kontakt

Caroline Myrberg Bibliotekarie