Intern kurs och fortbildning Ny som chef

2022-09-06 9:00 - 12:30 Add to iCal
Online Zoom

Grattis till din nya tjänst som chef på KI, och välkommen till Ny som chef!

Som chef kommer du att ställas inför många situationer och nya ansvarsområden. Grundläggande för ett hållbart och effektivt chefskap är en förståelse för uppdraget, för ledarskapet och för de organisatoriska förutsättningarna. Syftet med denna utbildning är att ge chefer en trygg bas att utgå från i deras nya roll för att säkerställa att nya chefer på KI får en fördjupad kunskap om organisationen, dess kontext samt god förståelse för sitt uppdrag och ledarrollen.


Programmet fokuserar framför allt på att möta kompetensområdet "organisatoriskt ledarskap" i kompetensområden för chef- och ledarprogram på KI.


Detta program består av 8 teman som äger rum i snitt 1-2 gånger per månad. Gå till "Mer om det här ämnet" uppe till höger och klicka på länken för att se ett första utkast till datum samt mer information om programmet. Observera att datumen kan komma att ändras, Vi ber dig att själv boka in dessa datum i din kalender.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Julia Linder direkt.

Anmälan

Här anmäler du dig till programmets 8 teman. Gå till "Mer om det här ämnet" uppe till höger för att se hela kursinnehållet och preliminära datum. Du kommer automatiskt få tillgång till kursmaterialet på SharePoint efter den 24 augusti 2022.

Anmäl dig här!

Julia Linder

HR-specialist