Föreläsningar och seminarier Nationella cancerstrategin 10 år – nu tar vi sikte på 2030

2020-02-03 10:00 - 19:00 Add to iCal
Campus Solna Aula Medica

Regionala cancercentrum i samverkan och Socialdepartementet vill uppmärksamma att nationella cancerstrategin fyllt 10 år. Vi önskar dig varmt välkommen den 3 februari 2020 till en fullspäckad dag med inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte i Aula Medica på Karolinska Institutet.

Tillsammans med moderator Kattis Ahlström ska vi skapa en tillbaka- och framåtblickande jubileumsdag. Vi ska sätta ljus på resultaten från de tio åren med cancerstrategin och lyfta fram vad som behöver göras framåt för att cancervården ska bli än mer jämlik, tillgänglig och patientfokuserad.

Dagen inleds av socialminister Lena Hallengren och avslutas med en prisutdelning där utmärkelsen Årets processledare och Årets kontaktsjuksköterska i varje sjukvårdsregion överlämnas till de som gjort särskilt avtryck genom sina insatser för cancervårdens utveckling och sitt engagemang för patienter och närstående.

Arrangemanget är öppet för alla som är engagerade i utvecklingen av cancervården i Sverige; vårdprofessioner, ledningar och beslutsfattare i hälso- och sjukvården, patientföreträdare, patienter, närstående, akademi, näringsliv, politik, myndigheter, medier och andra organisationer.

Platserna är begränsade så anmäl dig redan nu till en myllrande mötesplats med modererade diskussioner, intressanta föreläsningar, inspirerande framtidsspaningar, spännande dialogmöten, underhållning och festliga mingel!

Kostnadsfritt deltagande, men vi debiterar 700 kronor om du inte dyker upp eller inte avbokat din plats.
Anmäl dig här

Inbjudan