Föreläsningar och seminarier MedEd Lab håller seminarie om Hybrid Pedagogy

2020-10-22 12:10 - 13:00 Add to iCal
Online Zoom
Students sitting next to computer

Aldrig har väl så många fått erfarenhet om digital undervisning på så kort tid som de senaste 6 månaderna!
Med avstamp i de erfarenheterna vill vi diskutera våra nästa steg i gemensamt lunchseminarium.

När pandemin mer eller mindre tvingat in oss alla till digital undervisning har vi ett gyllende tillfälle att ta tillvara alla de erfarenheter vi gjort. Sakta kan kanske universitetet öppna upp och viss undervisning kan göras på Campus och inom klinik, men mycket kommer ligga kvar digitalt. Man pratar om Hybrid Pedagogy.

Så vad säger våra erfarenheterna oss? Vad har vi omställningen inneburit för undervisningen på KI? Har vi skapat lärandeaktiviteter digitalt som faktiskt är där fr att stanna? Och hur får vi till det där personliga mötet med våra studenter?

Vi kommer under detta lunchseminarium diskutera utmaningar och möjligheter i Hybrid pedagogy tillsammans med Carl Savage, kursansvarig, LIME och Annika Östman-Wernersson vice rektor, utbildning.

Trots att skärmtröttheten börjar ta ut sin rätt ser vi gärna att du medverka online genom att registrera dig nedan till Zoom.
 

Seminariet ges på engelska.

MedEd Lab

är en online seminarieserie från Enheten för utbildning och lärande för våra utbildare på KI. Vi utgår från det pedagogiska nätverket där diskussionerna kan föras om seminariet både före och efter mötet. Vi vill samlas för att diskutera erfarenheter, tillvägagångssätt och forskning inom medicinsk pedagogik.

Har du idéer för eller kan tänka dig medverka i framtida seminarium så kontakta gärna Teresa Sörö. 

Kontakt

Teresa Sörö Pedagogisk utvecklare