Föreläsningar och seminarier Kommunicera digitalt - del 2

2021-05-24 12:00 - 13:30 Add to iCal
Online
BIld föreställande person som undervisar framför en kamera

Hur kan du engagera din publik i ett digitalt format? Hur kan du bli bättre på att kommunicera med deltagare som du endast kan ana i små rutor på skärmen? TV har över 70 års erfarenhet av att finslipat dessa färdigheter. I två unika workshops erbjuder vi lärare och forskare att lära sig kommunicera digitalt från en av BBC:s presentatörer, Alina Jenkins.

Välkommen till denna interaktiva 90-minuters workshop för dig som vill lära dig att presentera, engagera och kommunicera på ett effektivt sätt i ett digitalt format.

Detta är den andra av två workshops. Du är välkommen att delta i båda (separat registrering för varje workshop) eller bara en.

Avancerad kommunkationsförmåga

"Effective communication is understanding how your audience listens, not what you want to say"

Denna andra workshop är utformad för dig som vill förbättra din förmåga att ge dina presentationer på en avancerad nivå. Vi kommer täcka följande områden:

  • Struktur för att skapa maximalt engagemang för dina deltagare och hjälp för dig att hålla dig på rätt spår
  • Teknik för att göra komplexa idéer lättare att förstå
  • Visuella hjälpmedel; hur du skapar en minnesvärd presentation

Workshopen hålls på engelska och mer information och registrering hittar du här.

Foto av Alina Jenkins
Alina Jenkins.

Alina Jenkins

Alina är en prisbelönt BBC-presentatör och kommunikationscoach som arbetar med stora globala företag, särskilt inom läkemedelsområdet. Hon har även skapat KIPRIME-podcastserien för KI och varit värd för ett antal populära webbseminarier för KI-medarbetare.

Hon har tillbringat de senaste sju åren med BBC National Weather Team och förstår den kunskap som behövs för att kommunicera vetenskap till en bred och varierad publik.

Kontakt

Jonas Nordquist Forskare