Konferenser och symposier Kick-off-event med centrum för nutrition

2024-04-25 till
2024-04-26 Add to iCal
Marholmen hotell
bild på två rågmackor med hummus och grönsaker
Foto: Pixabay

Centrum för nutrition lanserades 2022 och samlar flera starka forskargrupper, från de inom grundläggande experimentell vetenskap till interventionell och epidemiologisk forskning. Centrumet kommer nu att inkludera den saknade grenen – klinisk nutrition.

Registrering och program

Se den engelska sidan för mer information.

Välkommen att inspireras och nätverka

Häng med på ett roligt kick-off-event när vi lanserar vår linje för klinisk nutrition på Centrum för nutrition! Utbyt idéer, främja samarbeten och utöka ditt professionella nätverk under våra nätverkssessioner. Kända experter inom klinisk nutrition från England och Schweiz kommer att dela med sig av sina insikter, erfarenheter och ge dig inspiration om forskning inom klinisk nutrition.

Vilka är inbjudna

Alla forskare och kliniker som är intresserade av att starta forskningsprojekt inom området klinisk nutrition*.

Program

Evenemanget kommer att innehålla tre internationella föreläsningar, posterpresentationer, workshops och möjligheter för nätverkande.

Kostnad

Eventet finansieras av CIMED, och deltagare kan vara med utan kostnad. Program, transport till hotellet, övernattning en natt på hotell och måltider ingår. 

Välkomna!

/Marie Löf, professor i nutrition, Catarina Lindqvist, PhD, dietist, Carla Avesani, docent and dietist. På uppdrag av styrgruppen för centrumet för nutrition.

*Klinisk nutrition är en disciplin som handlar om förebyggande, diagnos och hantering av näringsmässiga och metabola förändringar relaterade till akuta och kroniska sjukdomar och tillstånd orsakade av brist eller överskott av energi och näringsämnen.

Kontakt

Catarina Lindqvist Postdoktorala Studier;Anknuten till Forskning