Annan KI Expo - Leverantörsutställning 25 april i Biomedicum

2023-04-25 9:00 - 15:00 Add to iCal
Campus Solna Mingelytan intill receptionen, våning 3, Biomedicum

Välkommen till mingelytan på plan 3 intill receptionen i Biomedicum och ta del av KI Expo - leverantörsutställning måndagen den 25 april 2023.

Utställare den 25 april 2023

Life Science & Laboratory Markets & Sales SensiNet

SensiNet AB tillhandahåller en helhetslösning för att hantera forskningsmiljön på Biomedicum, till exempel i ditt labb eller i andra miljöer där känsliga material hanteras. Vårt system, TermoSense, är en enkel, flexibel, snabb och pålitlig plattform för mätning, övervakning, haverivarning och larmrapportering av dina klimatdata, såsom temperatur, luftfuktighet, flöden, rörelse, ljus, vätskenivåer, koldioxid, syre och mycket mer.

Nordic BioSite

Nordic BioSite är en leverantör för produkter för biomedicinsk forskning och diagnostik i hela Norden. Med mer än 5 miljoner produkter representerar vår portfölj tillverkare och leverantörer av högsta kvalitet. Idag kommer vi att presentera ett komplett arbetsflöde för Transcriptomics och Genomics (från provinsamling till analys), multiplexanalysen LEGENDplex, vanliga antikroppar tillgängliga i BULK, samt nya produkter för for Microbiomics, NGS och Epigenetics.

Novogene

Novogene är en ledande leverantör av genomiska tjänster och lösningar med spetskompetens inom NGS och bioinformatik och den största sekvenseringskapaciteten i världen.

Ramcon

Science Imaging Scandinavia AB

Sedan 2002 är Science Imaging Scandinavia AB en Skandinavisk distributör av noga utvalda produkter och lösningar till forskarvärlden. Genom att erbjuda en hög grad av personlig service och leverera produkter som överträffar högt ställda förväntningar, lägger vi grunden
för en långvarig relation till gagn för båda parter.

Saveen & Werner AB

Saveen & Werner AB är ett svenskt företag vars mål är att vara en ”one stop shop” och förse kunder med ett brett urval av högkvalitativa produkter från ledande globala leverantörer. Tillgänglighet, pålitlighet och kvalitet är viktiga delar av företagets värdegrund.

Takara

Takara Bio har engagerat sig i att hjälpa forskare över hela världen att uppnå bra resultat med våra högkvalitativa lösningar under de senaste 50 åren. Takara Bio erbjuder lösningar inom next generation sekvensering, stamcellsforskning, gene-editing, proteinvetenskap, genetisk screening, kloning, cellbiologi & cellkultur, PCR, qPCR & RT, transfektion, transduktion, samt en portfölj av automationsplattformsprodukt.

YSDS

YSDS Life Science tillhandahåller globala logistiklösningar för kliniska studier, biotech, läkemedel för avancerad terapi och mer. Vi erbjuder skräddarsydda GDP-certifierade lösningar för tids- och temperaturkänsliga produkter, med fullständig synlighet från dörr-till-dörr. Följ oss på LinkedIn