Annan KI Expo - Leverantörsutställning 20 mars i Biomedicum

2023-03-20 9:00 - 15:00 Add to iCal
Campus Solna Mingelytan intill receptionen, våning 3, Biomedicum

Välkommen till mingelytan på plan 3 intill receptionen i Biomedicum och ta del av KI Expo - leverantörsutställning måndagen den 20 mars 2023.

Utställare den 20 mars 2023

Fisher Scientific

Fischer Scientific får sällskap av två leverantörer som kommer att tala om nya lanseringar inom vätskestyrning och förbrukningsvaror från Eppendorf och allt från enkel till avancerad, liten till storskalig odling, 3D-cellodling och Matrigel från Corning.

Integrated DNA Tecchnologies

IDT har verkat för biovetenskaplig forskning i mer än 30 år och utvecklar och tillverkar nukleinsyraprodukter som stöder biovetenskapsindustrin. Fokusområden inkluderar akademisk och kommersiell forskning, jordbruk, medicinsk diagnostik, läkemedelsutveckling och syntetisk biologi.

Life Science & Laboratory Markets & Sales SensiNet

SensiNet AB tillhandahåller en helhetslösning för att hantera forskningsmiljön på Biomedicum, till exempel i ditt labb eller i andra miljöer där känsliga material hanteras. Vårt system, TermoSense, är en enkel, flexibel, snabb och pålitlig plattform för mätning, övervakning, haverivarning och larmrapportering av dina klimatdata, såsom temperatur, luftfuktighet, flöden, rörelse, ljus, vätskenivåer, koldioxid, syre och mycket mer.

Micromedic - Mikroskopi och förbrukningsvaror för mikroskopi

Micromedic tillhandahåller en rad olika produkter för mikroskopi. Portfolion innehåller produkter från märken som Leica Microsystems (mikroskop, bildtagningslösningar och bildanalysmjukvara), Ibidi (förbrukningsvaror och instrument för cellmikroskopering), Okolab (inkubatorer för mikroskop), Lumencor (ljuskällor för mikroskopi), CoolLED (ljuskällor för mikroskopi), Hamamatsu (kameror för mikroskopi) och SunJin Lab (clearing medium och förbrukningsvror för vävnads preparering).

Nordic BioSite

Nordic BioSite är en leverantör för produkter för biomedicinsk forskning och diagnostik i hela Norden. Med mer än 5 miljoner produkter representerar vår portfölj tillverkare och leverantörer av högsta kvalitet. Idag kommer vi att presentera ett komplett arbetsflöde för Transcriptomics och Genomics (från provinsamling till analys), multiplexanalysen LEGENDplex, vanliga antikroppar tillgängliga i BULK, samt nya produkter för for Microbiomics, NGS och Epigenetics.

Ramcon

Takara

Takara Bio har engagerat sig i att hjälpa forskare över hela världen att uppnå bra resultat med våra högkvalitativa lösningar under de senaste 50 åren. Takara Bio erbjuder lösningar inom next generation sekvensering, stamcellsforskning, gene-editing, proteinvetenskap, genetisk screening, kloning, cellbiologi & cellkultur, PCR, qPCR & RT, transfektion, transduktion, samt en portfölj av automationsplattformsprodukt.

TECAN

Tecan är ett schweiziskt företag och en global ledare inom laboratorieautomation sedan över 40 år och tillhandahåller lösningar för forskning, utveckling och rutinanalys. Dotterbolaget i Sverige sköter försäljning och service av automationsplattformar, plattläsare- och tvättare samt lösningar för NGS och ELISA.