Föreläsningar och seminarier Karriärlunch: Communicating My Value

2021-04-15 12:00 - 13:00 Add to iCal
Online Zoom

Hur visar jag att jag är rätt person för jobbet? Hur kommunicerar jag detta online? Om detta är frågor du ställer dig borde du delta på denna workshop med talarcoachen Andrew Hennigan. Andrew kommer under workshopen visa KI-studenter hur man effektivt presenterar sig och sin erfarenhet med fokus på att kommunicera online.

Denna workshop kommer hållas på engelska.

Under hela din karriär har du nytta av att effektivt kunna kommunicera din erfarenhet och vad den tillför. Oavsett om du söker ett jobb, praktik eller volontärarbete måste du övertala andra människor att du är rätt person för jobbet – och detta sker mer och mer helt genom online-interaktioner. 
I denna onlineworkshop via Zoom lär du dig grunderna för att bygga din trovärdighet och hur du kommunicerar det genom att text, tal och video.
Workshopen innehåller möjligheter till diskussion och att ställa frågor. Det finns också möjlighet att ställa frågor efter sessionen om du inte vill diskutera dessa under workshopen. 

Karriärlunch riktar sig till

Studenter på KI 

Språk 

Engelska 

 

Porträtt av Andrew Hennigan

Om talaren

Andrew Hennigan är föreläsare, talarcoach och författare baserad i Stockholm. Han föreläser regelbundet på Karolinska Institutet, andra universitet, företag och organisationer.  Han föreläser om praktiskt nätverkande, effektivt talande, hur man kommunicerar innovation och andra relaterade ämnen. Han är en professionell talarcoach och hjälper individer och grupper att skapa effektfulla presentationer och samtal på kort tid. Han är även styrelseledamot och talarcoach på TEDxStockholm.

Arrangör 

Student och karriärservice på Karolinska Institutet

Anmälan 

Anmälningslänk

Kontakt

Lisa Bergenfelz (Tjänstledig) Kommunikatör