Föreläsningar och seminarier Karriärlunch: Career Skills for undergraduate students

2021-04-29 12:00 - 12:45 Add to iCal
Online Zoom
Logga karriärlunch

Vad är viktigt att tänka på och vad bör du undvika i en jobbsökningsprocess? Det är frågor som bemanningsföretaget Randstad kommer svara på i detta webbinarium.

Detta webbinarium kommer hållas på engelska.

Under denna karriärlunch kommer du att få höra mer om konsultföretaget Randstad Life Sciences och höra vilka karriärmöjligheter de kan erbjuda. De kommer också att dela med sig av sin expertis i en jobbsökningsprocess, vad är viktigt att tänka på och vad bör undvikas. Du kommer även få tips på hur du gör för att just ditt CV ska sticka ut i mängden. Det kommer att finnas gott om tid för att ställa frågor i slutet av webbinariet.

Karriärlunch riktar sig till

Studenter på KI 

Språk 

Engelska 

Om talarna

 

Maria Lönn, Business Unit Manager

Maria har en doktorsexamen inom medicinsk biokemi från Karolinska Institutet. Hon har arbetat med rekrytering inom Life Sciences sedan 2012. Hon arbetar för närvarande som Business Unit Manager och är chef för Randstads rekryterings- och konsultverksamhet inom Life Sciences i Stockholm.

Patricia Torregrosa, Senior Consultant Manager

Patricia har en doktorsexamen i immunologi från Karolinska Institutet. Hon har arbetat med rekrytering inom Life Sciences sedan 2015. Hon arbetar för närvarande som Senior Consultant Manager och leder ett team av Life Science-konsulter som arbetar i Uppsala.

Om Randstad Life Sciences

Randstad Life Sciences är specialiserat inom vetenskap och är en del av Randstad, världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning med verksamhet i 38 länder. etta globala nätverk, i kombination med Randstads starka lokala grund, kan de erbjuda ett brett utbud av varierande och utvecklande uppdrag och jobb för dig som är specialist inom life science. Deras uppdrag är att hjälpa dig att nå din verkliga potential med din karriär i fokus!

Arrangör 

Student och karriärservice på Karolinska Institutet

Anmälan 

Anmälningslänk

Kontakt

Amanda Nelzén Kommunikatör