Annan Introduktionstillfällen för dig med funktionsvariation

2023-08-22 till
2023-08-23 Add to iCal
Solna / Flemingsberg

Är du ny student på KI? Vill du veta mer om vilket stöd du kan få som student med funktionsvariation? Inför terminsstarten har du möjlighet att träffa och ställa frågor till oss som arbetar med pedagogiskt stöd.

Under två tillfällen i slutet av augusti har du möjlighet att träffa oss som arbetar med att stödja KI-studenter med funktionsvariation. Du väljer mellan att delta antingen den 22 augusti i Solna eller den 23 augusti i Flemingsberg.

Under introduktionen får du information från:

  • samordnaren för studenter med funktionsnedsättning
  • biblioteket rörande talböcker och resursrum
  • språkverkstaden som arbetar med studieteknik och akademiskt skrivande
  • studenthälsan som har kurser om att till exempel hantera stress eller att våga tala inför publik.

Vi avslutar introduktionen med att du kan få praktisk hjälp rörande tillgång till talböcker (via Legimus) och hur det funkar i resursrummen. Du har då även möjlighet att ställa frågor till KI:s samordnare för studenter med funktionsnedsättning, Viktoria Hansson.

Tid och plats

  • Tisdagen den 22 augusti kl. 10.00 – 12.30 på Karolinska Institutets universitetsbibliotek (KIB) i Solna. Adressen är Berzelius väg 7B. Vi möts vid informationsdisken inuti biblioteket (en trappa upp)

eller

  • Onsdagen den 23 augusti kl. 10.00 – 12.30 på Karolinska Institutets universitetsbibliotek (KIB) i Flemingsberg. Adressen är Alfred Nobels Allé 8. Vi möts vid informationsdisken.

Anmälan

Anmäl dig senast den 17 augusti genom att mejla andreas.jacobson@ki.se

Introduktionstillfällena är på svenska.

Välkommen!

Karolinska Universitetsbiblioteket

08-524 840 00